Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Vriendenstichting Christiaan Huygensschool

04-04-2016 - Informatieavond nieuwe ouders/verzorgers schooljaar 2016-2017 Zeewolde

Op 04-04-2016 is bijgevoegde presentatie gegeven voor ouders/verzorgers van waarvan een of meerdere kinderen in het schooljaar 2016-2017 voor het eerst naar de Christiaan Huygensschool te Zeewolde gaan. De presentatie kunt u hier downloaden.

 

De informatieavond en presentatie bevat de standaard onderwerpen welke de Stichting bij elke informatieavond t.b.v. nieuwe ouders/verzorgers presenteert. In aanvulling voor de informatieavond te Zeewolde is er een oproep gedaan aan ouders voor het invullen van 2 vacatures in het Stichtingsbestuur i.v.m. de uitbreiding van de afdeling Zeewolde. 

 

Deze informatieavond is eerder dit jaar ook gegeven voor nieuwe ouders/verzorgers van Christiaan Hyuygensschool te Dronten. Deze presentatie kunt u hier downloaden.Naar nieuwsblog
04-04-2016 - Informatieavond nieuwe ouders/verzorgers schooljaar 2016-2017 ZeewoldeGerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen