Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Vriendenstichting Christiaan Huygensschool

Wat is een Christiaan Huygensschool?

Het Chistiaan Huygensconcept biedt onderwijs op maat aan leerlingen met een hoog ontwikkelingspotentieel van 4-12 jaar. Dit concept onderscheidt zich van andere concepten. Wij richten ons niet op de gemiddelde leerling, maar op het kind als individu met unieke mogelijkheden, waardoor we talent tijdig herkennen, zodat het zich kan ontwikkelen in plaats van dat het wegvloeit of verloren gaat.

 

Op de Christiaan Huygensschool krijgen kinderen met een hoog ontwikkelingspotentieel voltijds onderwijs, dat is afgestemd op hun onderwijsbehoeften.

 

In onderstaand filmpje krijgt u een indruk van het Christiaan Huygensonderwijs te Dronten.

 

 

De Christiaan Huygensschool heeft een regiofunctie. Hoewel de school gevestigit is in Dronten, zitten op de school leerlingen uit onder andere Lelystad, Kampen, Zwolle, IJsselmuiden en de Noordoostpolder. De Christiaan Huygens school is een afdeling van:

Beide scholen zijn onderdeel van de Stichting Codenz. Bij deze Protestants Christelijke Onderwijs (PCO) stichting zijn 9 scholen aangesloten in de gemeenten Dronten en Zeewolde. De uitgangspunten van Codenz zijn: betrokkenheid, bezieling, uitdaging, verbondenheid en vertrouwen.Christiaan Huygensonderwijs:


Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen